Ontwerp site: Maas & van den Homberg
Fotografie: Philip Driesen
Webdesign: Site van Boy

Wie ben ik

Even voorstellen

Hallo, ik ben Lilly Huis in 't Veld. Ik ben geboren in 1969 en ben moeder van 2 kinderen en stiefmoeder van nog 2 kinderen. Ik volgde de opleiding MBO-Agogisch werk en HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening en deed van hieruit ervaring op in het speciaal onderwijs, psychiatrie, gespecialiseerde kinderopvang, jeugdzorg, begeleiding van autistische kinderen en volwassenen, etc.

Sinds mijn 16de volg ik privé-zangles bij verschillende leraren en zong in verschillende bandjes. In 1997 startte ik mijn praktijk waarin ik allereerst met energetische healing en geleide meditatie werkte. Later kwam de zang en energetische healing samen in één spoor in de vorm van soundhealing. Sinds 2002 volg ik les bij Lisa Rafel, spirituele gids en soundhealer.

In 2003 en 2004 volgde ik in Engeland een opleiding bij Wolf Storm m.b.t. het Medicijnwiel; de tradities van de noord-amerikaanse indianen. Sinds 2004 volg ik les bij Ten zin Wangyal Rinpoche, tibetaanse Bönmeester (sjamanistische tibetaanse volkstraditie) en sinds 2005 les bij Ashoka Dhar, zangeres in de Indiase traditionele Dhrupadzang. Ik ontwikkelde gaandeweg mijn eigen vorm van werken met healing.

Het is mijn passie om mensen te helpen hun eigen weg te lopen vanuit hun ziel en om een innerlijk rustpunt te vinden in zichzelf, ongeacht de drukte en chaos om ons heen.

Mijn kwaliteit is: volledige aandacht geven. neutraal, helder en objectief waarnemen met respect voor iedere betrokkene.