Ontwerp site: Maas & van den Homberg
Fotografie: Philip Driesen
Webdesign: Site van Boy

Contact

Lilly Huis in 't Veld

Blauwe Aarde
Pastoor Moormanstraat 96 
6219 AX Maasstricht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mobiel: 06 - 401 93 074

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Routebeschrijving

Vanuit de A-2 vanaf Heerlen-Sittard in de richting van Maastricht:
 
Als je de autobaan A-2 afkomt neem dan niet de tunnel richting Luik maar neem de afslag naar rechts, neem vervolgens de meest rechtse afslag in de richting van de Noorderbrug. Rij rechtdoor de Noorderbrug over en neem op de brug de eerste afslag naar rechts richting Bosscherveld. Na de afslag, ga je erst naar links en vervolgnes naar rechts richting Bosscherveld, Bosscherweg. Vervolgens neem je de tweede weg naar rechts, gelijk na de kerk waarin Basic Fit gevestigd is. Dit is de Pastoor Moormanstraat. Aan de linkerzijde vind je nr. 96 met 10 gratis parkeerplaatsen voor de deur speciaal voor u!

De pastoor moormanstraat is te bereiken met de buslijn 8 die eens  per uur voor de deur stopt, verder zijn er andere buslijnen bv. lijn 3 en 5 die stoppen op de hoek bosscherweg-maagdendries op een paar minuten loopafstand.

 

 Algemene voorwaarden

 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, zowel mondeling als schriftelijk, die worden aangegaan tussen Blauwe Aarde en de deelnemer.

 1. Door deel te nemen aan een activiteit, georganiseerd door Blauwe Aarde, geeft de deelnemer aan bekend te zijn en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, zoals vermeld op de website www.blauweaarde.com.
 2. De deelnemer is te allen tijde verantwoordelijk voor zijn/haar eigen welzijn en voor de gevolgen van zijn/haar eigen gedrag. Blauwe Aarde stelt zich hiervoor en voor eventuele schade die hieruit voortkomt, niet aansprakelijk.
 3. Voor weekend- en trainingsactiviteiten wordt vooraf betaald, met uitzondering van de losse workshops. Deze worden direct na afloop van de les contant betaald.
 4. Terugbetaling van reeds betaalde activiteiten en/of aanbetalingen hiervan is niet mogelijk.
 5. Bij annulering van een meerdaagse activiteit wordt voor restitutie/kwijtschelding van het overeengekomen bedrag het volgende beleid gehanteerd:
  1. tot vier weken voorafgaand aan de aanvang van de activiteit wordt het volledige bedrag, exclusief de aanbetaling, terugbetaald.
  2. tot twee weken voorafgaand aan de aanvang van de activiteit wordt de helft van het bedrag, exclusief de aanbetaling, terugbetaald. De andere helft is de deelnemer verschuldigd te betalen.
  3. bij minder dan twee weken voorafgaand aan de aanvang van de activiteit is de deelnemer het volledige bedrag verschuldigd te betalen en vindt er geen restitutie plaats.
 6. Betalingen of aanbetalingen van meerdaagse activiteiten dienen binnen 14 dagen na aanmelding op de bankrekening van Blauwe Aarde te zijn bijgeschreven, tenzij anders vermeld op de website of in mondeling overleg met de docent is overeengekomen. Is de betaling niet op tijd ontvangen, dan vervalt het recht tot deelname.
 7. De deelnemer wordt geacht uit zichzelf bij de docent aan te geven indien er fysieke of mentale klachten zijn die deelname aan een activiteit zouden kunnen beïnvloeden.
 8. Alles wat zich binnen een bijeenkomst voordoet, blijft vertrouwelijk en wordt met zorg en discretie behandeld door zowel de docent/trainer als de deelnemer.