Ontwerp site: Maas & van den Homberg
Fotografie: Philip Driesen
Webdesign: Site van Boy

 

Weekend ´De authentieke stem`

Stembevrijding 21/22/23 December 2018

door Lilly Huis in ´t Veld

In dit weekend verblijven we Op Chateau Cortils. Op deze wonderschone plek te midden van de prachtige tuinen, velden en bossen zullen we op reis gaan naar binnen naar onze authentieke stem.

We zullen ontdekken dat het natuurlijk en fijn is om klank te maken en dat adem en stem 1 geheel vormen binnen de bedding van het lichaam. 
Door ons te durven uiten, prestatie en oordelen naar ons zelf los te laten zal onze stem en onze energie beter gaan stromen en kom je dieper in contact met je authentieke zelf ofwel je Ziel. 

De Ziel heeft een geheel eigen energie die ernaar hunkert om tot uitdrukking gebracht te worden in klank. Als deze tot uiting komt kan de ziel weer gaan stromen zoals het oorspronkelijk bedoeld is….als een godin of god. 
Vreugde, kracht, vertrouwen, overvloed, verbinding, vervulling en dankbaarheid zijn aspecten die dan weer volledig aanwezig kunnen zijn. 

Sinds 21 jaar geef ik met passie en plezier vorm aan “Blauwe Aarde, Energetische Natuurgeneeskunde“. Sinds 15 jaar geef ik workshops en trainingen op t gebied van stembevrijding en bewustzijn. 
Ik ervaar een diepe drijfveer om mensen terug te brengen bij hun oorspronkelijke kracht en Ik hou ontzettend van zingen en klank maken vol plezier en zonder prestatie. Graag neem ik jullie mee op deze ontdekkingsreis! Veiligheid, zachtheid en echtheid ervaar ik hierbij als een belangrijke bedding die ik jullie graag wil bieden.

Hierbij zullen er heerlijke vegetarische maaltijden geserveerd worden en zal er ook ruimte zijn om te genieten van het mooie landgoed. 

Extra is deze bijzondere tijd van het jaar, 21 December is de kortste dag, de Winterzonnewende, wat bij uitstek een tijd is van stilte en naar binnen keren. 

Praktisch:
*Datum: 21 t/m 23 December 2018
*Prijs: € 320,- pp (inclusief maaltijden en drinken)
*Korting: € 40,- korting voor koppels
*Maximaal 10 deelnemers
*Wie: Voor iedereen die van zingen houdt. Ervaring is niet nodig.
*Locatie: Chateau Cortils, chemin de Cortils 1 Blegny (20 minuten vanaf Maastricht)
*Verblijf: op basis van 2 persoonskamers. Tegen extra betaling zijn er enkele 1 persoonskamers beschikbaar
*Meer info en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0031-640193074

 

 

 

Soulsong, losse workshop

Vind je het leuk om te zingen en klank te maken ? In deze workshop leer je  je stem op een nieuwe manier kennen en wordt je vrijer om je te uiten. Je gaat voelen dat je energie in beweging wordt gebracht door je eigen klanken, dit voelt prettig en ontspannend. We zijn niet gericht op prestatie maar op plezier maken en klank maken vanuit verbinding met jezelf.

Deze workshop is zeer geschikt om kennis te maken en is ook een goede voorbereiding op een Zielenzang training of weekend. Geregeld vind er een losse workshop plaats.  Tijd: 20 -22 uur. Kosten zijn 20 euro per avond.

 

Rushen, Tibetaanse soundhealing

De Rushen-beoefening is een onderdeel van de Böntraditie, een oeroude sjamanistische traditie waaruit het boeddhisme
voortgevloeid is. In de rushen-beoefening wordt er op 6 manieren gewerkt met de "hung-klank" en het "hung-symbool"
om blokkades/problemen te transformeren. Deze beoefening is heel krachtig en is mij persoonlijk al heel vaak tot hulp geweest!

Tijdens de workshop zullen we hier mee gaan werken en leer je hoe je dit in je leven kunt gaan toepassen.
Aub reserveren. Kosten: 20 euro p.p. Een deel van de opbrengst zal naar Tenzin Wangyal Rinpoche gaan, van wie ik deze beoefening geleerd heb. Deze workshop wordt regelmatig gegeven, vraag naar de data of zie activiteitenagenda.