Ontwerp site: Maas & van den Homberg
Fotografie: Philip Driesen
Webdesign: Site van Boy

Concerten

Sound healingconcerten

Tijdens een soundhealingconcert zing ik klanken en tonen, begeleid door een kristallen klankschaal. Hierbij word ik soms begeleid door andere muzikanten. De concerten hebben een meditatief karakter. Vaak werken we met een thema.

Zomerzonnewendeconcert

Dit concert vindt plaats op of rondom de zomerzonnewende, de langste dag van het jaar en is een concert in samenwerking met Koen Dekkers die hierbij viool speelt en andere instrumenten. Tijdens het Zomer Zonnewende Concert stemmen wij ons af op de energie die in het begin van de zomer voelbaar is.
Het is de tijd waarin de dagen het langst zijn, de zomer op zijn hoogtepunt is met al zijn kleuren, geuren en uitbundigheid.
De klanken van de zomer herinneren ons tevens aan onze eigen kleuren en schoonheid en nodigen ons uit deze tot uitdrukking te brengen.

Kerstconcert

Dit concert vind plaats met kerstmis, op of rondom de kortste dag van het jaar in de Cellebroederskapel te Maastricht.

Kerstmis is het in contact zijn met het Christusbewustzijn.

Het Christusbewustzijn is de vrede en de liefde die in ons Hart present is. In de tijd van Advent worden de dagen steeds korter en donkerder. Op deze manier gaan we geleidelijk naar binnen en vormt Kerstmis het hoogtepunt van aanwezig zijn in het Hart. Ook is de sluier naar de andere wereld in deze tijd heel dun waardoor engelen ons nog meer nabij zijn. Tijdens dit concert zullen de klanken van het Hart en de engelen ten gehore gebracht worden.

Ligconcert:
Resonate, resoneer met de nieuwe trilling op aarde

In deze tijd vinden er veel veranderingen plaats. De aarde verandert en wij als mens veranderen. Het is een tijd van loslaten van macht en verstrengelde belangen, een loslaten van oude patronen. Sneller dan ooit zijn we nu in staat los te laten en ons te openen voor de nieuwe trilling van liefde, openheid en belangeloosheid. Om dit proces te ondersteunen kun je je deze avond baden in ontspannende klanken die je helpen je trilling te verhogen en oude patronen los te laten.