Ontwerp site: Maas & van den Homberg
Fotografie: Philip Driesen
Webdesign: Site van Boy

Consulten Blauwe Aarde

Wat ik aanbied is:

Coaching

Bij behoefte aan reflectie en inzicht bij levensloop/loopbaan/relaties/ familieverbanden.

Therapie

Als je steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt in je leven en bepaalde patronen wilt doorbreken, als ervaringen uit je verleden je leven blijven bepalen.

Behandeling van fysieke klachten

Als je een tekort aan energie hebt, b.v. bij burn-out, chronische ziektes. vermoeidheidssyndroom of klachten die moeizaam oplossen zoals whiplash, rugproblemen, gewrichtsklachten en ook als voorbereiding op en herstel na operaties en ziekte. 

Behandeling van psychische klachten

Als je angsten of fobieën hebt die je belemmeren in je dagelijkse leven of bij depressie, verwerking van grote levensveranderingen zoals scheiding en overlijden.

Preventief

Als je behoefte hebt om je te ontspannen en op te laden.

Werkwijze

In een eerste gesprek krijgen we zicht/inventariseren we waar blokkades aanwezig zijn en wat je nodig hebt om deze op te lossen. Aan de hand hiervan bepalen we hoe we gaan werken.
Samen maken we contact met wat er op dat moment gezien en geheeld wil worden. We gebruiken hierbij wat nodig is b.v. een gesprek, energetische healing, reading, soundhealing, zielenzang, werken met de stem en aandachtsoefeningen.

Bij energetische healing werk ik met energie via de handen. bij soundhealing zing ik klanken voor je. Beide brengen blokkades in beweging waardoor de levensenergie weer vrijer gaat stromen. Ook brengt het je in een diepe ontspanning waarin je je eigen essentie kunt ervaren. Je word je bewust van hoe je met je energie omgaat en komt in een gezonde energiestroom terecht die je helpt patronen te doorbreken die ondermijnend en blokkerend zijn voor jezelf. Verder brengt healing je een geheel nieuw perspectief van jezelf en leer je hoe je in je dagelijkse leven in een open ontspannen houding aanwezig kunt blijven.

Het is mogelijk voor een enkele sessie te komen, voor een traject, voor coaching of bij behoefte aan reflectie en inzicht rondom een thema.